Blikonderwater producties

Blikonderwater producties

Blikonderwater is gespecialiseerd in illustratie van de wereld onder de waterspiegel!
Blikonderwater producties is een bedrijf van Arthur de Bruin. Arthur heeft een achtergrond als visonderzoeker en een diepgaande passie en kennis van de Europese zoetwaternatuur.

Door inzet van specialistische apparatuur zijn we in staat om verrassende verhalen onder de waterspiegel vast te leggen. Techniek die niet bestaat maken we zelf zodat we beelden kunnen maken die we voor ogen hebben.  Afgelopen 10 jaar filmden we voor vele opdrachtgevers. Onze beelden zijn te zien in bioscoopfilms als Holland Natuur in de Delta, Levende rivierWildernis onder WaterValkenhorst

Hoge kwaliteit film:
We stellen de hoogst mogelijke eisen aan onze filmbeelden en beschikken over zeer uitgebreide sets aan professionele film en fotografie apparatuur. Onze filmbeelden maken we desgewenst in de hoogst mogelijke kwaliteit (4K 160 fps) of (5.5 raw in 60 fps).  Naast specialistische filmbeelden van zeldzame onderwaterbewoners maken we ook eigen producties waarbij we complete verhalen onderwater illustreren. We hebben een zeer uitgebreid archief met onderwaterbeelden die als Stock materiaal beschikbaar zijn. 

Momenteel in productie:
2019-2021 Blikonderwater verzorgt de specialistische onderwaterbeelden in de natuurfilm over de Markerwadden en werkt hierbij in opdracht van Ispida Wildlife productions.
2020-2022 Blikonderwater producties werkt als regisseur en onderwaterfilmer aan de voorbereiding van een eigen film over onderwaternatuur in Nederland.

Fotografie
Blikonderwater producties beheert het uitgebreide fotoarchief van Arthur de Bruin en Matthijs de Vos. Deze foto's worden regelmatig gepubliceerd in vakbladen, tijdschriften en exposities. Ons portfolio is toegevoegd aan de website Natuurfotografie.nl.

Neem contact op voor de mogelijkheden.