Over ons

Over ons

Blikonderwater is een initiatief van Arthur de Bruin en Matthijs de Vos. Vanuit diepgaande ecologische kennis en passie van de Europese zoetwaternatuur werken wij aan het illustreren van de veelal onbekende verhalen onder de waterspiegel. 

Wij streven er naar de bijzondere en prachtige waterwereld met iedereen te delen. Het leven langs en onderwater in adembenemend mooi. Door middel van fotografie en film willen wij deze bijzondere onderwaterbewoners zichtbaar maken. Landschappen, waterbeestjes en vissen in sloot, beek, rivier of plas, alles heeft zijn eigen plek en eigen verhaal.    

Film
Onze Videobeelden zijn van hoge kwaliteit en worden gebruikt in tv- programma's, nieuws items en bioscoopfilms (Holland Natuur in de Delta, Levende rivier, Wildernis onder Water, Valkenhorst). We beschikken over professionele camera apparatuur en filmen sinds 2016 in 4K (Ultra HD-1), desgewenst in 60 frames per seconde.  Een deel van ons materiaal is beschikbaar via Stichting Natuurbeelden.  Naast specialistische filmbeelden van zeldzame onderwaterbewoners maken we ook eigen producties waarbij we complete verhalen onderwater illustreren. We hebben een zeer uitgebreid archief met onderwaterbeelden die als Stock materiaal beschikbaar zijn. 

Fotografie
Wij publiceren onze foto's en artikelen regelmatig in vakbladen, tijdschriften en exposities. Wij zijn aangesloten bij Buiten-Beeld, het online beeldarchief met stockfoto's van de beste natuurfotografen.  Ons portfolio is toegevoegd aan de website Natuurfotografie.nl.

Drone
Wij zijn in het bezit van een drone voor aerial foto- en video opnames. Wij zijn in het bezit van alle benodigde ontheffingen (ROC-Light) om legaal in Nederland film - en foto opnames te kunnen maken.
We geven regelmatig lezingen over het leven onder de Nederlandse waterspiegel. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.